BLOGS VAN ONZE LAATSTE REIZEN

Zweden 2005

 Kerst in Zweden. Compleet met een houten huishe, open haart, slee honden tocht en het noorder licht
  | FOTO'S  |

 

Tis hier ook koud....

Zweden 2005 dinsdag 03 januari 2006

FOTO'S  |

Na een heerlijk weekje Zweden zijn we zaterdag in alle vroegte weggereden bij ons vakantiehuisje. De eerste 100 kilometer gingen over besneeuwde wegen en veel harder als 40km konden we niet rijden. Maar toen we eenmaal op de grote schone weg zaten konden we weer lekker doorrijden met een vaartje van zo'n 90km.

Husky's zijn cool...

Zweden 2005 vrijdag 30 december 2005

FOTO'S  |

Woensdag hebben we behalve een korte wandeling van een uur niets gedaan. We hebben nog niet eerder zo'n rustige vakantie samen gehad. Maar Donderdag was de grote dag dat we met een Husky trip mee zijn gegaan. We moesten er om 11 uur zijn, het is 60 kilometer rijden, we hebben er anderhalf uur over gedaan. Het maakt het er niet sneller op met die sneeuw.

De eerste glijer bij -25 gr.

Zweden 2005 dinsdag 27 december 2005

FOTO'S  |

Zo, we zitten netjes hoog en droog in de provincie Dalarna in Zweden. De heenreis is goed verlopen, we hebben de 1600KM in zo'n 19 uur afgelegd met een slaappauze in Göteborg. Göteborg is via Duitsland en Denemarken prima bereikbaar met boot en tolbrug. Na Goteborg ging het wat langzamer, de nog af te leggen 600KM hebben we grotendeels via Noorwegen gedaan. Hier loopt namelijk de enige goede weg naar het noorden, max. snelheid 90km/h.

Weer thuis

Zweden 2005 woensdag 16 november 2005

FOTO'S  |

Zoals iedereen wel weet zijn we ondertussen alweer 2 weken thuis van onze geslaagde vakantie naar de States. We hebben de 1e trouwpapieren retour ontvangen uit de VS, deze moeten we nou nog naar een andere instantie in de VS sturen en dán........