BLOGS VAN ONZE LAATSTE REIZEN

IJsland en New York in 1 reis

|FOTO'S  |  FILMPJES |  KAART |

Vorig jaar augustus werden we getipt voor een vliegticket van Iceland air. Voor ons als reizigers een super goede deal want met 1 ticket kunnen we 2 bestemmingen bezoeken. A.s. woensdag vliegen we van Amsterdam naar Reykjavik. In deze stad hebben we via Airbnb een appartementje gehuurd midden in de stad. Voor een autootje is ook gezorgd, dus we kunnen makkelijk de stad uit.

Er staat zoals gewoonlijk niets vast, maar highlights als de golden circle, watervallen en een warmwater bron zullen we vast wel gaan bezoeken. Na 6 dagen IJsland vliegen we door naar New York, hier zullen we 12 dagen verblijven. We hebben dus ruim de tijd om ook daar de highlights te gaan bekijken. In Brooklyn verblijven we ook in een Airbnb appartement. We zijn niet eerder in New York geweest, de reden hiervoor is wat onduidelijk. Het is intussen wel onze 7de keer samen in Amerika en New York wordt onze 24ste staat, we zijn dus bijna op de helft.

Natuurlijk hebben we in deze grote stad geen auto gehuurd. We zullen alles met de bus, metro, taxi, boot, fiets of wandelend doen. Het enige dat we hebben vast gelegd is toegang tot de kroon van het vrijheidsbeeld. Omdat we zo lekker veel tijd hebben in de stad, kunnen we het rustig aan doen en hebben we tijd om mensen te kijken, in het park te hangen en gewoon rond te slenteren in plaats van te rennen. 
Kortom; twee nieuwe bestemmingen in een reisje... dat kan niet anders dan geweldig worden!

2682 x bekeken