BLOGS VAN ONZE LAATSTE REIZEN

We gaan met vakantie en nemen mee…

FOTO'S  |

Ja hoor, nog 1 daggie werken, vrijdag ochtend gaan we lekker met zomervakantie. We pakken ons bussie in en rijden richting Zuid Duitsland. Als het niet al te druk is kunnen we misschien wel doorrijden tot Oostenrijk. We willen een weekje in de buurt van Wenen vertoeven, of dat Oostenrijks of Hongaars gebied word weten we nog niet. Het verst dat we van plan zijn te rijden is Budapest. We gaan natuurlijk ook nog een week naar het Sziget Festival daaro. De fietsen worden ook achterop gezet, dus misschien maken we her en der wel een lekker fietstochtje.

 

In totaal kunnen we 25 dagen op vakantie, da’s niet mis en we hebben er erg veel zin in. Zoals op het foto’tje te zien is nemen we best wel elektronica spulletjes mee. De fotografie hobbie moet natuurlijk ook onderweg door gaan. En af en toe naast een boek lezen een spelletje spelen of een filmpie kijken kunnen we straks ook.

 

We zullen zoals altijd weer braaf onze avonturen bloggen op deze site. Wil je ons blijven volgen houd dan onze Facebook pagina’s in de gaten. Voor degene die nog op vakntie gaan, een prettige vakantie gewenst. De mensen die al terug zijn…. werkse ;-)

Dag,

Pat en Syl

3615 x bekeken